четвер, 04 листопада 2021 16:35

Роман із Пенелопою Крус і втрачена роль у "Титаніку" - неочікувані факти про Меттью Макконаґі
6

Оскароносний актор Меттью Макконаґі 4 листопада святкує 52-річчя. Харизматичний американець прославився завдяки ролям у стрічках: "Інтерстеллар", "Весільний переполох", "Вовк із Волл-Стріт" і "Супер Майк". А 2005 року журнал People визнав його найсексуальнішим чоловіком.

Як кінозірка дивував фанів і заради чого схуд на 23 кг, розповідає Gazeta.ua.

1. 1999 року Макконагі заарештували за непристойну поведінку й за підозрою у зберіганні наркотиків. Поліцейські затримали його оголеним. Актор грав на вулиці в кубинські барабани бонго і відмовлявся вдягати штани. Новина спантеличила шанувальників. Але тоді артист відбувся штрафом і пообіцяв, що дотримуватиметься закону й не порушуватиме громадський спокій.

2. Зірка був фаворитом продюсерів фільму "Титанік". Але його забракував режисер Джеймс Кемерон, який віддав перевагу Леонардо Ді Капріо. Також Макконаґі не підійшов на роль у серіал "Пуститися берега". Замість нього обрали Браяна Кренстона. Актор зізнався, що не шкодує про втрачені ролі.

Оскароносний актор Меттью Макконагі 4 листопада святкує 52-річчя
Фото: Reuters
Оскароносний актор Меттью Макконагі 4 листопада святкує 52-річчя
Такий мав вигляд Макконагі в дитинстві
Перед весіллям Макконагі прожив з Каміллою Алвес шість років
Тепер закохані мають трьох дітей - синів Леві і Лівінгстона та доньку Віду

3. Артист ледь не одружився з Пенелопою Крус. Пара познайомилася під час спільної роботи над пригодницьким фільмом "Сахара". Їхній роман швидко розвивався. Актори натякали на одруження, але несподівано Крус і Макконаґі розірвали стосунки. Лише через деякий час з'ясувалося, що кінозірка зустрів майбутню дружину - бразильську модель Каміллу Алвес.

4. Перед весіллям Макконаґі прожив з Алвес шість років і вже виховували двох спільних дітей. 2012-го одружилися. Тепер закохані мають трьох дітей - синів Леві й Лівінґстона й доньку Віду. За словами актора, він був із дружиною на трьох пологах. Розповідав, що намагався полегшити стан Алвес: наприклад, упродовж 8 год. вмикав бразильську музику, що допомагало розслабитися породіллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендалл Дженнер святкує 26-річчя. Найвідвертіші знімки супермоделі

5. 2013 року актор схуд до невпізнаваності задля ролі в драматичній стрічці "Далласький клуб покупців". Макконаґі скинув майже 23 кг. Його зусилля виправдалися: за цю роботу актор отримав Оскар.

За мотивами комедійного бойовика Гая Річі "Джентельмени" вже готують серіал на студії Miramax TV. Режисером і сценаристом є сам Гай Річі, який зняв однойменний фільм.

Зараз ви читаєте новину «Роман із Пенелопою Крус і втрачена роль у "Титаніку" - неочікувані факти про Меттью Макконаґі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі