вівторок, 18 жовтня 2011 17:08

Роберт Паттінсон подарував Різ Візерспун світловідбиваючий одяг

Роберт Паттінсон подарував Різ Візерспун світловідбиваючий одяг

Роберт Паттінсон вирішив зробити колезі Різ Візерспун досить незвичайний подарунок - світловідбиваючий одяг - після того, як дізнався, що Різ, яка виконувала пробіжку, потрапила під машину.

Голлівудські знаменитості Роберт Паттінсон і Різ Візерспун грали разом у картині Френсіса Лоуренса "Води слонам!", де зображали закоханих. Але навіть після виходу фільму актор продовжує думати про блондинку.

Роберт послав Візерспун посилку з світловідбиваючими речами: жилетом, браслетом, тенісними черевиками і капелюхом, - які розробила дизайнер Стела Маккартні. До посилки він доклав записку, де побажав актрисі швидкого одужання.

"Різ була дуже зворушена цим жестом. Вона має намір продовжувати бігати, і ці речі їй зможуть стати в нагоді", - повідомило близьке до зірки джерело.

Нагадаємо, актриса Різ Візерспун стала жертвою аварії під час пробіжки в Санта-Моніці в Лос-Анджелесі. Коли вона перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, на неї наїхав автомобіль, водієм якого виявилася 84-річна бабуся. Голлівудській актрисі пощастило: машина рухалася зі швидкістю 20 км/год. Візерспун отримала незначні травми, але все одно була госпіталізована. Поліцейські ж визнали, що це був нещасний випадок.

Нагадаємо, Різ Візерспун - відома голлівудська актриса і продюсер. Проривом для неї стала роль гламурної Ель Вудс в комедії "Блондинка в законі". У 2005 році вийшов фільм "Переступити межу", роль в якому принесла Візерспун премію "Оскар". Закріпили популярність актриси картини "Між небом і землею" і "Води слонам!", на знімальному майданчику якої і відбулося знайомство Візерспун з Робертом Паттінсоном.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон подарував Різ Візерспун світловідбиваючий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі