середа, 07 грудня 2011 14:57

Роберт Дауні-молодший привів на прем'єру "Шерлока Холмса" вагітну дружину
11

Роберт Дауні-молодший і Гай Річі
Фото: Фото: Reuters
Роберт Дауні-молодший з дружиною Сьюзен
Рейчел МакЕдамс
Гарі Олдман з дружиною Алексадрою

Вчора ввечері в Каліфорнії відбулася прем'єра одного з найочікуваніших фільмів року - "Шерлок Холмс: Гра тіней".

Головним героєм килимової доріжки став Роберт Дауні-молодший, який приїхав на прем'єру разом зі своєю вагітною дружиною і перебував у чудовому настрої. Не міг не прийти на прем'єру і режисер картини Гай Річі, який також приїхав в кінотеатр разом з дружиною Джекі Ейнслі. А от виконавця ролі чудового доктора Ватсона, Джуда Лоу, на килимовій доріжці не було. Але і без нього на килимовій доріжці зірок було достатньо.

Роберт Дауні-молодший і Гай Річі були, на диво, однаково одягнені. На акторі і режисері були костюми приблизно одного кольору (коричневого), тільки Гай Річі одягнув його з блакитною краваткою-метеликом, а Роберт Дауні - зі світло-бордовою краваткою. Виглядали обидва досить оригінально.

Були на прем'єрі "Шерлока Холмса" і виконавиці головних жіночих ролей - Рейчел МакАдамс і Нумі Рапас. Актриси виглядали чудово.

Серед гостей, які прийшли оцінити продовження "Шерлока Холмса" виявилися Ембер Херд, Джоді Фостер, Джаред Харріс, Ніколь Блум та багато інших.

Українська прем'єра фільму відбудеться 29 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Дауні-молодший привів на прем'єру "Шерлока Холмса" вагітну дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі