понеділок, 28 березня 2011 09:32

Різ Візерспун вийшла заміж на власному ранчо
9

Актриса Різ Візерспун 26 березня вийшла заміж за Джима Тоша. Про це повідомляє журнал People з посиланням на представника Візерспун.

Обранцем 35-річної актриси став 40-річний агент, зайнятий підбором кіноакторів для голлівудських картин. Пара обвінчалася на приватній церемонії в колі рідних на власному ранчо в штаті Каліфорнія.

У 2006 році Риз Візерспун розлучилася зі своїм попереднім чоловіком актором Райаном Філіппі. Від цього шлюбу в неї залишилося двоє дітей. Джерела People в найближчому оточенні актриси розповіли, що діти добре ладнають з новим супутником Візерспун.

"Для нього (Тоша - ред.) головне - сім'я; це все, що їй було потрібно", - заявив співрозмовник журналу.

Як раніше повідомляла прес-аташе актриси, пара почала зустрічатися на початку 2010 року. Незадовго до цього Візерспун розійшлася з колишнім коханцем - актором Джейком Гілленхаалом, з яким жила три роки.

Різ Візерспун стала відома завдяки ролям у фільмах "Людина на місяці" і "Плезантвіль". На її рахунку також ролі у двох частинах "Блондинки в законі". Премію "Оскар" актрисі принесла роль дружини Джонні Кеша в фільмі "Переступити межу" 2005 року.

Зараз ви читаєте новину «Різ Візерспун вийшла заміж на власному ранчо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі