понеділок, 15 жовтня 2007 17:11

Різ Візерспун та Райан Філіп розлучилися

31-річна американська акторка Різ Візерспун більше не є дружиною 33-річного актора Райана Філіпа. У Нью-Йорку їм видали офіційне повідомлення про розлучення. Нині адвокати вирішують грошові питання колишнього подружжя. Різ та Райан ще не знають, із ким залишаться їхні діти. Вони виховують 3-річного сина Дікона і доньку Аву, 8 років.

Візерспун та Філіпа вважали однією з найміцніших голлівудських пар. Вони прожили разом 7 років. Різ вирішила розлучитися рік тому. Кажуть, чоловік зраджував їй з австралійською акторкою Еббі Корніш, 25 років.

— Райан заробляв значно менше за Різ. Це його пригнічувало. Вони скандалили. Райан не хотів залишатися просто "чоловіком Різ Візерспун", — розповідають їхні друзі.

Ще до розлучення Візерспун почала зустрічатися з актором Джейком Джилленхаалом, молодшим за неї на 5 років. Разом вони знялися у фільмі "Капітуляція". Проте за кілька місяців пара розійшлася.

— Тепер я більше уваги приділятиму дітям, — говорить акторка. — На романтичні зв"язки часу не шукатиму.

Зараз ви читаєте новину «Різ Візерспун та Райан Філіп розлучилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі