середа, 29 грудня 2010 10:17

Ріанна вдягла на пляж крихітне бікіні (ФОТО)
7

Ріанна, яка зараз відпочиває на Барбадосі, радує публіку незвичайним вбранням. Так, нещодавно співачка вийшла на пляж у купальнику з зображенням морди пантери. Зараз же вона вирішила продемонструвати бікіні, а заодно і стрункіше тіло.

Так, покататися на водних мотоциклах співачка вирішила в крихітних трусиках і ліфчику яскравого забарвлення. Невеликі смужки тканини ледь приховували пишні форми зірки. Минулого разу, коли артистка з'явилася в закритому купальнику, папараці захвилювалися: а чи все нормально з фігурою селебріті.

Проте на останніх знімках Ріанни видно, що з її тілом усе в повному порядку. Помітно, що співачка скинула кілька кілограмів, так що тепер навіть бікіні виглядає на ній як треба.

Зараз артистка відпочиває на Барбадосі разом з сім'єю. Увечері того ж дня вона відправилася погуляти на пляж разом з братом, щоправда, змінила купальник на більш закрите вбрання.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Ріанна вдягла на пляж крихітне бікіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі