понеділок, 31 січня 2011 12:10

Рамзан Кадиров порадив Тіні Канделакі одягатися скромніше

Рамзан Кадиров порадив Тіні Канделакі одягатися скромніше

Глава Чечні Рамзан Кадиров порадив популярній телеведучій Тіні Канделакі змінити стиль одягу, щоб не відволікати чоловіків від роботи.

Під час запису передачі "Нереальна політика" з Кадировим у Грозному Канделакі сказала, що коли вони їхали в республіку, то вирішили дотримуватися встановлених у Чечні правил зовнішнього вигляду.

"Ви дотримувались наших правил? За зовнішнім виглядом?" - запитав Кадиров, і сам же відповів: "Ні, не дотримались Ви абсолютно. Ви занадто зухвало одягнені, тому я намагаюся не дивитися на Вас. Ви красива".

На зауваження другого ведучого програми - Андрія Колесникова, що Канделакі зробила все, що змогла, "і не можна вимагати від неї неможливого", Кадиров відповів: "Добре, що Ви намагалися, а то б могли взагалі по-іншому одягатися".

"У Кадирова є правило: я мусульманин. Я можу у себе вдома диктувати свої правила. Люди плутають. Є офісні одяг, форма. Я кажу: якщо на роботі жінки будуть ходити напівголими, то у чоловіків не вийде там працювати. Я на них буду дивитися і вдень, і вночі, буду думати, як би їх "салам алейкум", і для мене турбота, робота будуть на десятому плані. Тому, якщо жінка на роботі, вона має відповідно бути вдягненою: вона повинна носити хустку, вона повинна носити одяг закритий , щоб не все було видно. Якби у нас в Росії дотримувалися форми одягу, як раніше ...", - сказав Кадиров.

За його словами, для нього дикість, коли в Москві мусульмани йдуть і цілуються, п'ють, матюкаються.

"Вони що, не порушують громадський порядок?" - сказав Кадиров, за словами якого, в Грозному так не прийнято.

"Це непорядно - показувати свої стосунки. Притому, цілуватися просто в громадських місцях - крайня невихованість ... Якщо вони будуть цілуватися на вулиці і народжувати без шлюбу. І тоді не буде у нас патріотизму, не буде нічого в Росії", - сказав Кадиров.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Рамзан Кадиров порадив Тіні Канделакі одягатися скромніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі