пʼятниця, 26 листопада 2010 16:41

"ВіаГра" загубила гітариста

"ВіаГра" загубила гітариста

Гітарист Володимир Шабалтас, який грає в інструментальному складі гурту "ВіаГра" вже п'ять років, зник ще на початку серпня. Чоловік вийшов з будинку в шортах і домашніх капцях і зник. Виходячи з квартири, 40-річний музикант не взяв собою ні грошей, ні мобільного телефону.

Сім'я та друзі Володимира шукали його всюди, навіть зверталися до екстрасенсів. Наразі співробітники міліції шукають музиканта.Ніхто не вірить, що Шабалтаса вже немає в живих.

"Таке враження, що він потрапив у велику біду, - каже керівник гурту, бас-гітарист Ігор Закус. - Ми думаємо, що він живий, але перебуває в поганих руках".

За його словами, музикант може навіть перебувати в рабстві.

"Володя завжди був дуже позитивною людиною, веселуном і заводієм. І виглядав завжди як міцний горішок. Щоправда, останні місяці перед зникненням він став дуже замкнутим. Я пробував з ним по-дружньому поговорити про проблеми, які його мучать, але безуспішно",- розповів Закус.

Останні роки гітарист викладав в Інституті музики ім. Глієра, створив власний джазовий квартет і в кінці літа планував записати альбом.

Іvona

Зараз ви читаєте новину «"ВіаГра" загубила гітариста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі