пʼятниця, 19 березня 2010 17:10

"Оскар" накладає на актрис любовне прокляття - ЗМІ

У кар"єрному плані "Оскар" для будь-якої актриси - благословення, але в особистому житті ця премія може стати справжнім прокляттям, пише The New York Post.

За словами видання, в останні 12 років майже всі жінки, які отримали нагороду Американської академії кіномистецтва в номінації "Краща актриса", розлучилися з чоловіками, коханими або коханцями. У деяких випадках - за лічені місяці після того, як дякували їм зі сцени на церемонії вручення.

Сандра Баллок і Кейт Уінслет теж не стали виключеннями, адже одразу після вручення золотої статуетки у них почалися проблеми в особистому житті. Газета пише, що список переможців у номінації "Краща актриса" нагадує реєстр любовних катастроф.

В березні 1998 року зірка романтичних комедій Хелен Хант, отримавши статуетку за фільм "Краще не буває", подякувала своєму бойфренду Хенку Азаріа. Вона назвала його "найкращим чоловіком, якого я знаю" і в тому ж році вийшла за нього заміж. Всього за шість місяців вони розлучилися.

У 2000 році за роль у фільмі "Хлопці не плачуть" була відзначена Хіларі Суонк. Це був перший "Оскар" з тих двох, що вона одержала за п"ять років. Але цей успіх не врятував її особисте життя. У 2006 році, через рік після нагородження за роль в "Крихітка на мільйон", вона розлучилася зі своїм чоловіком Чадом Лоу, якого, приймаючи статуетку, назвала "моє все".

Джулія Робертс, у 2001 році визнана "Кращою актрисою" за роль у фільмі "Ерін Брокович", розлучилася з бойфрендом Бенджаміном Браттом - всього через три місяці після церемонії. Вони були разом чотири роки.

У 2004 році Шарліз Терон нагородили за "Монстра", а в січні нинішнього року вона розійшлася зі своїм давнім бойфрендом, актором Стюартом Таунсендом. Приймаючи нагороду, вона сказала про Таунсенда: "Я хочу подякувати моєму приголомшливому подільнику. Ти дуже класний подільник. Спасибі, що був поруч".

У 2009 році Кейт Уінслет була удостоєна нагороди за роль нацистки в фільмі "Читець". Капут її шлюбу з режисером Семом Мендесом трапився на цьому тижні: кажуть, що він зблизився з актрисою Ребекою Хол.

У березні 2010 року Сандру Баллок преміювали за роль в "Невидимій стороні". І що ж? Тепер їй доводиться продиратися крізь хвилю публікацій про те, як її чоловік, прославлений байкер Джесс Джеймс зраджував її з тату-моделлю.

Катастрофи в особистому житті уникли лише дві лауреатки - Хелен Мірен ( "Королева", премія в 2007 року) і Маріон Котіяр ( "Життя в рожевому кольорі", премія 2008 року). Обидві як і раніше єдині зі своїми другими половинами.

Inopressa

Зараз ви читаєте новину «"Оскар" накладає на актрис любовне прокляття - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі