пʼятниця, 29 жовтня 2021 17:50

Пружні сідниці дружини Цимбалюка і зона бікіні моделі Playboy - що публікують зірки в мережі
8

Гімнастка Влада Нікольченко приголомшила підписників фігурою в бікіні. Учасниця Олімпійських ігор відпочиває в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів - Дубаї.

Спортсменка поділилася сонячним знімком, на якому позує у світло-рожевому купальнику. Тримає у руках кокос. Пляжний образ доповнила сонцезахисними окулярами. Опублікувала фото в Instagram.

Хто із зірок ділився сексуальними знімками в мережі цього тижня, зібрала Gazeta.ua.

Телеведуча Марія Єфросініна показала, як відпочиває на Мальдівських островах. Зірка полетіла у відпустку разом з чоловіком Тимуром Хромаєвим і сином Олександром. На одному з фото позувала у жовтому ретро-бікіні, хизуючись стрункою фігурою.

Американська фітнес-модель Джала Сью, яку визнали найсексуальнішою спортсменкою у світі за версією журналу FHM, спокусливо оголила стегна. Багатодітна мати позувала в комплекті спідньої білизни смарагдового кольору. Еротично вигнулася у кріслі.

Актор Тарас Цимбалюк і його дружина Тіна теж діляться фотографіями з Мальдівів. Чоловік опублікував кадр, на якому позує разом з коханою перед дзеркалом. Кохана зірки "Кріпосної" спокусливо випнула сідниці в рожевому купальнику.

Новозеландська модель Playboy Сара Гарріс приголомшила користувачів мережі черговим еротичним знімком. Вона приміряла образ легендарного кролика. Постала в мереживному боді, яке вдало підкреслило пишні груди моделі. Сексі-образ доповнила вухами кролика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі вразила казковим образом перед прем'єрою "Вічних": захопливі кадри

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо, яка раніше була "янголом" Victoria`s Secret, поділилася архівним чорно-білим знімком. Зірка позувала голою в ліжку. У руках тримала троянду.

Новозеландська модель Playboy Сара Гарріс приголомшила користувачів мережі черговим еротичним знімком
Фото: instagram.com/iamsarahharris
Актор Тарас Цимбалюк і його дружина Тіна діляться фотографіями з Мальдівів
Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо, яка раніше була "янголом" Victoria`s Secret, поділилася архівним чорно-білим знімком
Телеведуча Марія Єфросініна показала, як відпочиває на Мальдівських островах. Зірка полетіла у відпустку разом з чоловіком Тимуром Хромаєвим і сином Олександром
Гімнастка Влада Нікольченко приголомшила підписників фігурою в бікіні

Американська виконавиця і продюсерка Бейонсе показала, який мала вигляд на весіллі сина найбагатшої людини у світі й генерального директора компанії LVMH Бернара Арно Александра. Знаменитість для церемонії весілля в Італії обрала спокусливу сукню ніжно-блакитного кольору з розрізом і глибоким декольте. Доповнила сексуальний образ босоніжками в тон сукні, сумкою на золотому ланцюжку й намистами та сережками.

Зараз ви читаєте новину «Пружні сідниці дружини Цимбалюка і зона бікіні моделі Playboy - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі