середа, 29 квітня 2020 16:17

Проведуть грандіозний благодійний марафон на допомогу медикам

Проведуть грандіозний благодійний марафон на допомогу медикам
Фото: https://ubb.org.ua

3 травня на телеканалі "1+1" проходитиме благодійний марафон у форматі онлайн-концерту. Зібрані кошти підуть на допомогу лікарям, які рятують життя хворим на COVID-19

Серед ведучих марафону – Лідія Таран та Марічка Падалко, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов та Катерина Осадча, а також Дмитро Комаров.

Артисти у форматі онлайн концерту співатимуть із домівок. Серед виступаючих будуть MONATIK, Тіна Кароль, Оля Полякова, Время и Стекло, ПТП, NK.

"Зараз життєво необхідно допомогти лікарям. Оскільки вони перебувають у дуже складних умовах і не можуть забезпечити себе самостійно потрібними речами. Це вже факт. Ми можемо змінити це разом. Я думаю, що кожен з нас може зробити певний внесок і допомогти лікарям", - сказала ведуча Неля Шовкопляс.

За даними МОЗ України, кількість випадків захворювань на COVID-19 серед українських лікарів постійно зростає. Прийняли рішення підтримати українських медиків та провести благодійний музичний марафон "Ти не один" для збору коштів на придбання засобів індивідуального захисту для них – респіраторів, захисних костюмів, рукавичок та іншого обладнання.

Першим внеском у рамках марафону стали кошти телеканалу "1+1", зібрані від голосування та продажу реклами під час фіналу "Голосу країни-10", який відбувся у неділю.

Мафон розпочнеться 3 травня о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1" та завершиться 8 травня. У останный день оголосять суму збору. Смс зі словами підтримки лікарям можна буде надсилати на номер 88001. Вартість одного благодійного повідомлення буде 20 грн - для абонентів передплаченого мобільного зв'язку Київстар, Vodafone, lifecell та абонентів 3Mob.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-10: чим закінчився суперфінал

Пожертви надійдуть Українській біржі благодійності. Вона з громадською платформою РазомUA придбають спецодяг, обладнання та засоби захисту для лікарів. До роботи залучили близько 600 волонтерів. Від сьогодні до 8 травня, благодійний внесок на будь-яку суму можна зробити онлайн на сайті Української Біржі Благодійності.

Активісти по всьому світу збирають гроші для підтримки літніх людей, дітей і медиків. Челендж передбачає довільну пожертву у благодійні фонди. #AllinChallenge запустили голлівудські актори Леонардо Ді Капріо та Роберт Де Ніро. Найщедріший шанувальник зможе зіграти епізодичну роль разом з акторами в новому фільмі Мартіна Скорсезе "Убивці квіткового Місяця". Актор Метью МакКонахі теж підтримав акцію внеском і запропонував фанам приєднатися до нього на футбольному матчі в Техаському університеті.

Зараз ви читаєте новину «Проведуть грандіозний благодійний марафон на допомогу медикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі