понеділок, 06 квітня 2020 14:00

Просиджу карантин красиво: Леся Нікітюк зводить з розуму чоловіків довжелезними ногами

Телеведуча і співачка 32-річна Леся Нікітюк продовжує радувати підписників світлинами з цікавими образами та жартівливими підписами до них.

6 квітня зірка опублікувала нову світлину в Іnstagram, на якій постала у спокусливому образі.

На знімку-сепії Леся позує у квартирі, що знаходиться в одному зі столичних хмарочосів. Дівчина сидить на дизайнерському кріслі-стільці молочного кольору, підігнувши одну ногу. Нікітюк одягла чорний боді та оранжеві туфлі на підборах із високою шнурівкою.

"Просиджу цей карантин красиво. Головне, щоб ноги не набрякли", - підписала фото Леся.

Підписники телеведучої засипали її компліментами, а деякі відповідали таким самим жартівливим тоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репортаж із ліжка: Леся Нікітюк показала, з ким ніжиться на карантині

"Що ти з чоловіками робиш?", "Сексуально", "Джарольд там напевно з розуму сходить, скоро можна просити обручку зі смарагдом великим", "Красиво, але мабуть по квартирі ходити незручно", "Вогонь", "Богиня", "Красуня", "Лесю Іванівно, ви гарні і на екрані, і в житті!", "Прямо Голлівуд!", - написали відвідувачі.

Автор: instagram.com/lesia_nikituk/
  Підписники телеведучої засипали її компліментами, а деякі відповідали у такому ж жартівливому тоні
Підписники телеведучої засипали її компліментами, а деякі відповідали у такому ж жартівливому тоні

Американський музикант, актор і вокаліст рок-групи Thirty Seconds to Mars 48-річний Джаред Лето подзвонив у прямому ефірі до телеведучої і співачки 32-річної Лесі Нікітюк. Зірка світового масштабу запропонував вийти на зв'язок у Instagram-сторі всім бажаючим. Згодом набрав Лесю Нікітюк. Дівчина була в шоці від настільки несподіваної розмови.

Зараз ви читаєте новину «Просиджу карантин красиво: Леся Нікітюк зводить з розуму чоловіків довжелезними ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі