пʼятниця, 23 жовтня 2020 23:46

"Прошу зберігати квитки": Оля Полякова переносить концерт в Києві

"Прошу зберігати квитки": Оля Полякова переносить концерт в Києві
Оля Полякова відмінила концерт. ФОТО: instagram.com/polyakovamusic

Співачка Оля Полякова повідомила про перенесення концерту в Києві. Виступ мав відбутися 26 жовтня у Палаці cпорту.

Про це Полякова повідомила на своїй сторінці в Instagram. Причиною стало погане самопочуття членів колективу та технічної групи. Крім того, сама виконавиця вже кілька днів почувається не дуже добре.

"Лише отримали можливість провести концерт з усіма заходами і обмеженнями, лише ми почали збирати команду нашого шоу, лише почали репетиції, як виявилося, що декілька людей з колективу і технічної групи захворіли. Багато погано почуваються і чекають результатів тестів. Я і сама повторно йду сьогодні здавати тест, тому що декілька днів почуваюся кепсько. І хоч тест, який я зробила три дні тому нічого не виявив і я думаю, що це проста застуда, ці дні ми репетирували, перебували в контакті і вчора ввечері, і сьогодні колектив здає тести... Тому я змушена просити організаторів перенести концерт. Вони зробили все, щоб він відбувся, я від себе також доклала всіх зусиль, щоб ми могли виконувати свою роботу, щоб з усіма обмеженнями ми могли виконати свої зобов'язання перед глядачами, але обставини склалися інакше", - сказала зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шанувальники в захваті: Alyona Alyona записала кліп із казахським артистом

Оля Полякова попросила фанатів зберегти придбані квитки на концерт, нову дату якого організатори повідомлять згодом.

Полякова закликала шанувальників берегти себе та носити захисні маски. Також додала, що стрес і паніка – гірші від будь-якої епідемії, тому порадила усміхатися та налаштовуватися на позитив.

Співачка Оля Полякова ностальгує за безтурботними подорожами і зробила прогноз щодо повного відкриття кордонів. Виконавиця вважає, що подорожувати як раніше зможемо аж через рік.

Зараз ви читаєте новину «"Прошу зберігати квитки": Оля Полякова переносить концерт в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі