пʼятниця, 16 жовтня 2015 11:11

Принц Вільям розповів про особливості характерів своїх дітей

 

Автор: Reuters
 

 

Принц Вільям розповів про своїх дітей - принца Джорджа і принцесу Шарлотту. Вільям відвідав коледж Сент-Джонс в Кембриджі, де розповів професору Крістоферу Добсону про своїх малюків.

За розповідями Добсона, під час його розмови з Вільямом принц розповів про відмінність в характерах Шарлотти і Джорджа.

"Джордж дуже жвавий, а Шарлотта - справжня леді. Ще він сказав, що вони обидва чудові", - передає слова Вільяма Крістофер Добсон.

Автор: Reuters
 

До речі, це не перший раз, коли Вільям описує Джорджа як дуже активну дитину. Якось раз він назвав юного принца "маленької мавпочкою".

У коледж Сент-Джонс Вільям приїхав, щоб відкрити новий архів, який розташовується в будівлі 13 століття, відомому як "будинок Піфагора". Сам Вільям свого часу проходив 10-тижневий курс по сільськогосподарському управлінню в даному коледжі, так що його доля йому не байдужа. У Кембриджі принц також відвідав святкування дня народження благодійної організації Child Bereavement UK, покровителем якої він є.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям розповів про особливості характерів своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі