четвер, 29 липня 2010 15:43

Потап відпускає Настю Каменських у самостійне плавання

Потап відпускає Настю Каменських у самостійне плавання

Дует "Потап і Настя" нещодавно виступив на фестивалі "Пісні моря" у Криму. Вже з півмісяця у світських колах поширюються чутки про те, що колектив розпадеться.

"Потап має деякі фінансові проблеми. Не виключено, що дует проіснує тільки до осені. Камєнських вирушить у сольне плавання. Їй нема чого втрачати. Колектив весь час свого існування тримався на ній. Вона вдалася і голосом, і красою", - розповіла одна з співачок на відкритті столичного ресторану "Каретний".

Сам співак заявив зі сцени, що скоро у нього з'явиться нова група "Потап і команда".

"Ми з Настею не розлучилися, - заперечив Потап кореспонденту Gazeta.ua. – Просто у мене зараз так багато матеріалу, а я не можу його реалізувати лише через наш дует "Потап і Настя". Планую створити гурт "Потап і його Команда", а, може, навіть кілька нових колективів".

Шоумен каже, що пропонував Каменських розпочати сольну кар'єру, та вона відмовилась.

"У Насті я нещодавно запитав, чи хотіла б вона розпочати сольну кар'єру. Готовий відпустити її у самостійне плавання. Настя говорить, що їй комфортно у нашому дуеті. Мою ідею про створення нового колективу Настя сприйняла із захватом. Думаю, ми ще трохи попрацюємо разом".

Нагадаємо, нещодавно Потам і Настя перевтілились в хіппі.

Зараз ви читаєте новину «Потап відпускає Настю Каменських у самостійне плавання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі