пʼятниця, 10 квітня 2020 12:51

Потап показав, як заохочує сина вчитися під час карантину

Потап показав, як заохочує сина вчитися під час карантину
Репер розповів, що придумав для сина Андрія гру й уклав договір. Фото: РБК

Потап розповів, як мотивує свого сина до хороших оцінок.

ВІн зізнався, що уклав з ним договір: за відмінне навчання син отримує віртуальні гроші, пишуть 24 Новини.

Разом із ексучасником українського гурту "Врямя и Стекло" Олексієм Завгороднім Потап організував шоу, де чоловіки обговорюють актуальні теми. В одному з випусків 2POPОDCAST вирішив поговорити про карантинні будні школярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських зняла "карантинний" кліп 5 мовами

Продюсер каже, що діти мають бути зацікавлені в хороших оцінках. Вони опинились у складних умовах, проте потрібно стимулювати їх до навчання та пояснити, що до нього треба ставитися з максимальною відповідальністю.

Репер розповів, що придумав для сина Андрія гру й уклав договір. Оскільки Потап часто гастролює і йому рідко вдається бачитися з сином, при спільному проведенні часу він купував синові все, що той бажав. Проте тепер розуміє, що не можна завалювати дитину подарунками.

Тепер артист із сином підсумовують усі оцінки, які хлопчик отримав за тиждень.

"Наприклад, він отримав 65, додаємо 0 - і виходить 650. Якщо в нього оцінки не нижче за 8, то він отримує суму 650 грн електронних віртуальних грошей. Якщо ж отримує 8 чи 7, то віднімаємо. Ми почали грати в таку гру. Так я витрачаю менше грошей, він отримує електронні кошти та грає в усі свої віртуальні ігри. Це така система, і вона працює. Ми навіть стали частіше телефонувати одне одному", – розповів Потап.

За його словами, головне - не гроші, а стимул, який ви даєте дітям.

Подружжя музикантів 33-річна Alyosha і 31-річний Тарас Тополя під час карантину розділили домашні обов'язки, разом навчають і виховують синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка.

Зараз ви читаєте новину «Потап показав, як заохочує сина вчитися під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі