середа, 21 серпня 2019 11:47

Померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня"

Померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня"
У віці 79 років померла Олександра Назарова. Фото: kino-teatr.ru

Народна артистка Росії Олександра Назарова, яка зіграла в "моїй прекрасній няні" та "Єралаші", померла у віці 79 років 20 серпня, у вівторок.

Про це повідомила прес-служба Московського драматичного театру імені Н.М. Єрмолової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудський актор помер від раку легень

Причиною смерті артистки стала поліорганна недостатність - нестримність розвитку пошкодження органу або системи до такої міри, що він не здатний підтримувати життєзабезпечення організму.

"Прийшла гірка звістка: не стало дивовижної, чудової, унікальної Олександри Іванівни Назарової. Це непоправна втрата не тільки для нашого театру, а й для всього російського мистецтва ", - йдеться в повідомленні прес-служби.

За словами заступника художнього керівника театру Галини Боголюбової, Назарова мала проблеми з легенями, лікувалася на стаціонарі.

Артистка Олександра Назарова першу роль в театрі зіграла в 6 років. З 1965 по 2019 рр. служила в Московському драматичному театрі імені Єрмолової. Знялася більш ніж в 90 фільмах і телесеріалах. У 1976 році удостоєна звання Заслужений артист РРФСР. 26 січня 2001 присвоєно почесне звання Народний артист Російської Федерації. Двічі була заміжня.

Зараз ви читаєте новину «Померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі