четвер, 06 квітня 2017 18:24

Полякова прокоментувала чутки про свої концерти в Криму

Полякова прокоментувала чутки про свої концерти в Криму

Прес-служба співачки Олі Полякової спростувала інформацію про концерти зірки у Криму. Таким чином менеджмент артистки відповів на звинувачення Сергія Пандрака в тому, що вона нібито вела концертну діяльність в окупованому Криму і на Донбасі.

"Офіційно заявляємо, що Оля Полякова жодного разу не виступала в окупованому Криму чи на території ОРДЛО. Хочемо нагадати, що з початком російської агресії Оля Полякова висловила чітку громадянську позицію та припинила будь-які виступи та концертну діяльність в Росії, допоки ця країна не припинить агресію по відношенню до нашої держави", - йдеться в заяві.

Артистка постійно дає концерти у прифронтовій зоні, куди приходять як ветерани АТО, так і чинні військові. Окрім того, родина співачки постійно допомагає військовим, зокрема і технікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова повторила свій рекордний концерт у палаці "Україна"

Представники артистки закликали Сергія Пандрака припинити звинувачення. У разі продовження подібних кроків з його боку менеджмент Олі Полякової залишає за собою право звернутися до суду задля захисту честі та гідності виконавиці. Менеджмент зірки звернувся до міської влади Рівного забезпечити додержання законодавства України щодо захисту прав як підприємця, споживачів, які придбали квитки на концерт, так і прав громадян.

"Ми заявляємо про відсутність жодної законної підстави відміняти запланований на 24 квітня концерт і просимо міську владу не брати участь у брудних маніпуляціях і забезпечити виконання взятих на себе зобов'язань", - йдеться у заяві представників артистки.

Зараз ви читаєте новину «Полякова прокоментувала чутки про свої концерти в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі