вівторок, 05 березня 2024 13:05

Подруга Аліни Гросу "злила" інформацію про нового чоловіка співачки
3

Аліна Гросу
Фото: instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу
Аліна Гросу

Співачка Аліна Гросу нещодавно опублікувала відео, на якому показалась у весільній сукні. Підписники запідозрили, що артистка вийшла заміж.

Пізніше її подруга заявила, що новий коханий знаменитості досить відомий в Україні. Про це розказала блогеру Богдану Беспалову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілла Йовович виклала рідкісне фото зі старшим на 10 років чоловіком

"Річ у тім, що він (чоловік Гросу, - Gazeta.ua) досить відомий і медійний в Україні. Вона не хоче цим шлюбом робити його більш відомим, адже в парі у стосунках постійно є "конкуренція". Він досить власний чоловік, вона теж із характером. Подружжя сперечається про те, хто буде главою сім'ї. Зараз Гросу не поспішає виводити його з тіні", - йдеться у повідомленні.

Вперше Гросу вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова, з яким невдовзі розлучилася через зраду коханого. Пізніше артистка перебувала у стосунках з російським актором Романом Полянським. Вони розійшлися на початку повномасштабної війни.

Зараз ви читаєте новину «Подруга Аліни Гросу "злила" інформацію про нового чоловіка співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі