пʼятниця, 08 червня 2012 16:24

Племінниця Софії Ротару хоче завоювати український шоу-бізнес

Племінниця Софії Ротару хоче завоювати український шоу-бізнес
Соня Кей уже 7 років живе і вчиться в Лондоні Фото: viva.ua

Племінниця Софії Ротару теж прагне завоювати українську сцену. 21-річна українка Софія Хлябич обрала собі псевдонім Соня Кей. Наразі дівчина вже 7 років живе та вчиться в Лондоні, але прагне стати зіркою в Україні, як і відома родичка, повідомляє ТСН.

Тітку Софію дівчина бачила минулого місяця на сімейному святі. Розповідати Соня про зіркову родичку готова годинами.

"Питають: "На честь кого тебе назвали?" І тут починається історія моя. Гордість того, що мене назвали на честь неї", - розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе" молода співачка.

Софія Ротару для Соні Кей з дитинства — чарівне ім'я та прізвище. Дівчина згадує, як легко пробачала незроблене домашнє завдання вчителька з хімії: "Давайте краще я дам автограф своєї тітки".

Дівчина наголосила, що тітка ніколи не відмовляла їй у допомозі.

"Вона завжди допомагала. Ну як може не допомогти? Не знаю, таких випадків не було, чесно", - розповіла про свою зоряну тітку співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія Ротару на все літо тікає за кордон

Зі своєю професією вона і досі не визначилася, тому і живе на дві країни. Якщо мрія стати зіркою, як тітка, не здійсниться, то Соня готова працювати дизайнером, на якого вона і вчиться в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця Софії Ротару хоче завоювати український шоу-бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі