вівторок, 04 серпня 2009 09:57

Пітт не хоче купувати Джолі місце на кладовищі

Пітт не хоче купувати Джолі місце на кладовищі
Дивно, як найвідомішій і найсексуальнішій парі Голлівуду вдається досі жити разом. Це справжня єдність протилежностей: Анджеліна Джолі, яка любить ризик і гострі відчуття, так не схожа на свого чоловіка - ідеального сім"янина Бреда Пітта. У подружжя різні погляди на все, зокрема на власні похорони.

Анджеліна завжди виявляла гостру цікавість до всього, що пов"язане зі смертю. Колись актриса навіть мріяла стати власницею похоронного бюро.

"У смерті є щось обнадійливе і навіть приємне, - якось заявила Анджеліна. - Думка про те, що завтра можна померти, звільняє від пут і умовностей і примушує глибше цінувати кожну хвилину життя".

Поки мрії про кар"єру в похоронному бізнесі не збулися, вона хоче хоча б забезпечити місце на кладовищі для своєї сім"ї і вже давно просить чоловіка придбати для них ділянку. Актриса вже піднімала це питання  ще будучи заміжньою за Біллі Бобом Торнтоном, який розділяв її інтереси.

Подружжя навіть обмінялося зворушливими "подарунками" - сусідніми ділянками на кладовищі в Луїзіані. Проте після розлучення непостійна Анджеліна вирішила упокоїтися в безпосередній близькості від нового обранця.

Бред Пітт хоч і старший за дружину майже на десять років, але поки не схильний замислюватися про вічний спокій і не вважає потрібним обговорювати такі теми. Через це подружжя вже не раз сварилося. Якщо так піде й надалі, питання вирішиться саме собою: можливо, парочка розлучиться набагато раніше, ніж доживе до похилих років, і тоді Анджеліні доведеться шукати нового сусіда по цвинтарю.

Втім, незважаючи на труднощі, подружжя прагне зберегти стосунки. Якийсь час вони прожили окремо, але нещодавно знову почали існувати під одним дахом разом з численними рідними і прийомними дітьми, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пітт не хоче купувати Джолі місце на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі