вівторок, 19 липня 2016 16:14

Лист Пола Маккартні до Прінса продали на аукціоні

Автор: starslife.ru
 

На Бостонському аукціоні в США продали рукописний лист музиканта Пола Маккартні до співака Прінса за майже 15 тисяч доларів. Покупець побажав залишитись невідомим.

У листі Пол звертається до артиста з проханням пожертвувати гроші на відновлення Ліверпульського інституту сценічних мистецтв. Маккартні співзаснував заклад у 1996 році.

"Я знаю, як важко весь час отримувати листи, в яких тебе просять про ту чи іншу послугу. Так що мені було нелегко прийняти посаду Провідного патрона школи сценічних мистецтв, яка розташується в моєму рідному місті Ліверпулі. Але - ти вгадав! Я погодився на це, так що тепер пишу "друзям і всім хорошим людям", щоб спробувати зацікавити їх цим проектом", - написав колишній учасник "Бітлз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто купив жовту гітару Прінса

Віце-президент аукціону Роберт Лівінгстон розповів, що невідомо чи відгукнувся Прінс на послання. Більша частина пожертвувань була зроблена анонімно.

Автор: rollingstone.com
 

Нагадаємо, 57-річний Прінс був знайдений мертвим в домашній студії 21 квітня. За версією правоохоронних органів, чоловік помер від передозування препаратом, що містить опій. Прінс був одним із найпопулярніших американських музикантів. У 2004 році його включили до Зали слави рок-н-ролу.

Зараз ви читаєте новину «Лист Пола Маккартні до Прінса продали на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі