середа, 15 серпня 2012 22:12

Після показу Єрмакова Ольга Фреймут захотіла заміж
24

Фото: Фото: Тарас Подолян

В готелі "Феромонт" єдиний український дизайнер, який шиє речі від кутюр, Сергій Єрмаков, презентував свою круїзну колекцію. Більше десятка довгих суконь із шлейфами він пошив з найдорожчих тканин. Ціна кожної від $5 тис.

На вечірці гостей пригощають горілкою, коктейлями та енергетичними напоями. Під них пропонують м'ясні закуски та сир з овочами. Серед гостей переважно клієнти та друзі дизайнера. Серед відомих — світська левиця Світлана Вольнова, телеведуча Ольга Фреймут, тусовщиця Маша Фокіна, танцівниця Олена Шоптенко із Дімою Дікусаром та акторка Ольга Сумська.

"Сергій мені теж часто дарує свої сукні. Он дві вже чекають на мене, заберу їх після показу. Сьогодні одягнула сукню від Анни Бублик. Це наче такий легкий психоз від Ані. Мені здається, що Аня і Сергій одне одного в чомусь наслідують. Але Сергій Єрмаков — імперський стиль. Його люблять за те, що він робить жінку красивішою. Бо його сукні для аристократичних жінок, для жінок з харизмою, і які можуть пошити собі коктейльну сукню для яхти із 20-метровим шлейфом від Шанель", - розмірковує Вольнова.

Після показу Ольга Фремут зізнається, що захотіла заміж.

"Мені сподобалось остання сукня — весільна. Поки що в мене нема причин виходити заміж, але коли я побачила ту сукенку, я зрозуміла: хочу заміж, аби одягнути це плаття. Моє улюблене біле мереживо, ще й таке накрохмалене, як в дитинстві. Все це мене дуже розчулило. Наші стилісти працювали з Єрмаковим, але лише на дуже важливих зйомках. Єдине плаття, яке маю від Єрмакова, це те в якому вела Одеський міжнародний фестиваль. Він мені його подарував. Бо я собі ще не дозволяю купувати в нього суконь. Мрію розбагатіти так, щоб прийти і сказати: "Сірьожа, купую в тебе це плаття", - зізнається Ольга Фреймут.

Єрмаков каже, що пошив просту колекцію без особливої розкоші.

"Це ряд легких і простих костюмів та суконь, достатньо елегантних і без зайвого пафосу. Коли можна зняти босоніжки і спокійно пробігтися в ньому по піску десь на березі океану. Мені давно не вистачало такої простої і дуже не випендрьожної колекції. Присвятив її своїй клієнтці, простій жінці, навіть не зірці шоу-бізнесу. Вона українка, але я не можу назвати її ім'я. А так все своє життя свої колекції я присвячував то Мадонні, то Одрі Хепберн", - зауважує Єрмаков після показу.

Гості розходяться опів на одинадцяту вечора.

Зараз ви читаєте новину «Після показу Єрмакова Ольга Фреймут захотіла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі