четвер, 19 жовтня 2017 13:59

Пишнотіла модель знялась у сексуальній фотосесії для Sports Illustrated Swimsuit
50

Кейт Веслі
Фото: Соціальні мережі
Кейт Веслі
Кейт Веслі
Кейт Веслі
Кейт Веслі

Журнал про купальники Sports Illustrated Swimsuit прославився завдяки фотографіям моделей зі стрункою фігурою. Однак два роки тому видання почало співпрацювати з моделями plus-size. Першопрохідцем виступила Ешлі Грем, яка торік з'явилася на обкладинці спецвипуску.

Для закріплення результату своїх нових поглядів і ідей цього року журнал запросив взяти участь у зйомці для Sports Illustrated Swimsuit 2018 модель plus-size Кейт Веслі.

Новий проект видання демонструє красу всіх форм і розмірів. Він закликає жінок об'єднатися, полюбити себе і своє тіло таким, яке воно є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель, яка повернула оголену обкладинку Playboy, знялася без одягу на безлюдному пляжі

"Це для тих, хто коли-небудь відчував себе невпевнено, бо вони "занадто худі" або "занадто товсті". Для тих, у кого є шрами, целюліт або розтяжки. Присвячується всім, кому коли-небудь говорили, що вони стануть красивими, як тільки схуднуть".

Джорджія також розповіла про нову кампанію:

"Худі ви або повні, ми вважаємо, що ви унікальні. І ваша унікальність прекрасна", - говорить Джорджія.

Стало відомо, що у зйомці для Sports Illustrated Swimsuit 2018 візьме участь 19-річна дочка Крісті Брінклі Сейлор. Їй, так само як і Кейт з Джорджією, випала честь стати першою моделлю Si Swimsuit другого покоління.

Зараз ви читаєте новину «Пишнотіла модель знялась у сексуальній фотосесії для Sports Illustrated Swimsuit». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі