четвер, 30 серпня 2018 22:15

Пишногруда дружина Венсана Касселя у мікро-спідниці влаштувала сексуальну фотосесію після весілля
8

Тіна Кунакі
Тіна Кунакі
Тіна Кунакі
Тіна Кунакі
Тіна Кунакі

24 серпня відбулось весілля 21-річної моделі Тіни Кунакі і 51-річного актора Венсана Касселя. Юна красуня продовжує відпочивати на мальовничому океанському березі неподалік від Біарріца. У Instagram з'явилися і нові знімки, зроблені на наступний день після весілля.

На них Тіна позує в романтичній обстановці на пляжі, кружляючи в білосніжній сукні від Attico з запахом і широкому солом'яному капелюсі від Jaсquemus. Переодяглася в спокусливий білий купальник з мікро-спідницею від Sama Danesh.

Для відпочинку Тіна наполегливо вибирає білосніжні вбрання. У сукні з глибоким декольте і рукавами-буфами від того ж бренду Кунакі вирушила і на морську прогулянку на яхті, де компанію їй склав плавець Флоран Маноду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не втримала принади на червоній доріжці: найепічніші конфузи голлівудських зірок

Помічені разом з Тіною були і інші французькі знаменитості. Ще напередодні весілля Кунакі і Кассель зібрали друзів у фешенебельному готелі Hôtel du Palais. У розкішних інтер'єрах колишнього імператорського палацу наречена тоді встигла влаштувати і жартівливу фотосесію.

Зараз ви читаєте новину «Пишногруда дружина Венсана Касселя у мікро-спідниці влаштувала сексуальну фотосесію після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі