четвер, 12 квітня 2007 08:03

Підсудний грабіжник пограбував свого суддю

Житель Ставропольського краю Олександр Кішко, тільки що звільнений з-під варти в суді, де він проходив звинуваченим у справі про грабіж (намагався вкрасти стільниковий телефон), проник в кабінет судді і відібрав у неї мобільник.

Кішко спробував сховатися із здобиччю, але був затриманий судовими приставами. На нього була відкрита кримінальна справа по частині першій 161 статті КК РФ (грабіж, тобто відкрите розкрадання чужого майна). Як повідомляється, свій перший стільниковий телефон громадянин Кішко спробував вкрасти, знаходячись на лікуванні у відділенні неврології міської лікарні П"ятигорська. Тоді він зробив спробу прямо в палаті пограбувати одну з пацієнток, проте був затриманий санітарами. Згодом Кішко відшкодував потерпілій збиток, і жінка попросила закрити справу на підсудного. Перш ніж пограбувати суддю і вкрасти її стільниковий, підсудний Кішко заявив, що повністю розкаюється в попередній спробі крадіжки мобільника і визнав свою провину, пише Лента.Ру.
Зараз ви читаєте новину «Підсудний грабіжник пограбував свого суддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі