пʼятниця, 27 листопада 2020 17:27

Перша леді Зеленська вразила вишуканим образом
3

Олена Зеленська провела зустріч з представниками бізнес-компаній.
Фото: Офіс Президента
Олена Зеленська провела зустріч з представниками бізнес-компаній.
Олена Зеленська провела зустріч з представниками бізнес-компаній.

Перша леді України Олена Зеленська підписала декларацію "Бізнес без бар'єрів" та провела зустріч з представниками бізнес-компаній.

Світлинами з заходу жінка поділилась в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша леді Зеленська замилувала мережу жіночним образом

Конференція була присвячена працевлаштуванню людей з інвалідністю, літніх людей, батьків з дітьми до 6 років, жінок та молоді.

"Наша спільна мрія – побудувати в Україні безбар'єрний бізнес, а найближча мета – подолати ті бар'єри, які виникають при пошуку співробітників та прийомі їх на роботу, адаптації працівника на робочому місці та в колективі. Ці напрямки актуальні для всіх суспільних груп, зокрема людей з інвалідністю, літніх людей, батьків з дітьми до 6 років, жінок та молоді", – прокоментувала Зеленська.

Для заходу перша леді обрала вишуканий наряд. На Зеленській був білий твідовий костюм з ґудзиками. Під піджак жінка вдягнула чорну сорочку. Елегантний образ першої леді довершувала зібрана у пучок зачіска та нюдовий макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Перша леді Зеленська вразила вишуканим образом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі