вівторок, 05 червня 2012 14:37

Перша леді Франції продовжить займатися журналістикою

Перша леді Франції продовжить займатися журналістикою
Валері Тріервейлер перестане писати про політику і буде вести культурну колонку Фото: moda.ru

Перша леді Франції Валері Тріервейлер, цивільна дружина Франсуа Олланда, продовжить роботу в щотижневому виданні Paris Match, з яким вона співпрацювала 22 роки. Про це повідомив головний редактор тижневика L'Express Рено Ревель у своєму блозі.

За даними Ревеля, Тріервейлер погодилася продовжити свій контракт з виданням, проте заявила, що не буде більше писати про політику. Замість політичних репортажів Тріервейлер буде два рази на місяць публікувати статті про мистецтво в колонці під назвою "Биття мого серця".

Ревель зазначив, однак, що всередині редакційного колективу можуть виникнути складності при згадці Олланда і Тріервейлер в своїх статтях - не в останню чергу тому, пояснив головний редактор L'Express, що в редакції Paris Match досі працює колишній чоловік журналістки Денис Тріервейлер.

Як пише французький Huffington Post, в жовтні 2011 року Валері Тріервейлер закрила своє політичне ток-шоу "Портрет політичної кампанії 2012" на каналі Direct 8, заявивши, що їй стало складно продовжувати коректне і об'єктивне висвітлення політичних подій в країні. У листопаді видання Paris Match призупинило співробітництво з Тріервейлер на час виборчої кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першого дня президентства у літак Олланда влучила блискавка

У 2007 році Франсуа Олланд заявив про розставання зі своєю першою цивільною дружиною, також членом соціалістичної партії, Сеголен Руаяль, з якою він перебував у стосунках близько тридцяти років. Через деякий час французька преса написала, що його шлюб з Руаяль розпався через роман з політичною оглядачкою Валері Тріервейлер.

Зараз ви читаєте новину «Перша леді Франції продовжить займатися журналістикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі