вівторок, 20 липня 2010 18:11

Перед в'язницею Ліндсі Лохан втратила адвоката

Перед в'язницею Ліндсі Лохан втратила адвоката

Скандально відома Ліндсі Лохан сьогодні відправиться у в'язницю Лінвуд. З 20 липня актриса починає відбувати термін покарання за керування авто в нетверезому стані і неодноразові порушення розпоряджень суду.

Зазначимо, що напередодні випробування від актриси відмовився черговий адвокат.

Адвокат Роберт Шапіро заявив, що не має наміру більше представляти в суді Лохан.

Варто зазначити, що майже за тиждень до початку ув"язнення Ліндсі звернулася до реабілітаційної клініки, заснованої Шапіро. Юрист створив її після того, як його власний син Брент помер від токсикоманії. За словами Шапіро, клініка допомагає людям "набути необхідних навичок" для тверезого життя. Щоправда, від яких конкретно залежностей лікувалася актриса, не повідомлялося.

Ліндсі лягла в клініку 14 липня. За декілька днів, що вона там провела, її вже встигли відвідати її подружка Ейлат Аншел і колишня дівчина Саманта Ронсон.

Передбачалося, що актриса Лохан має намір оскаржити вирок суду. Відповідні документи повинен був оформити Роберт Шапіро.

Нагадаємо, раніше адвокат з кримінальних справ Шон Чапмен Холлі, яка представляла Лохан в суді, узяла самовідвід.

Представник юриста відмовилася від коментарів. Проте, за деякими даними, таке рішення Холлі прийняла після того, як дозволила собі критично висловитись про рішення суду щодо Ліндсі. Юрист назвала рішення "жорстким і несправедливим", проте зазначила, що 24-річна актриса підкорятиметься цьому рішенню і відправиться у в'язницю.

Суд визнав міс Лохан винною в порушенні умов пробації (умовного терміну, коли засуджений знаходиться під наглядом спеціальних органів), яку вона отримала за керування автомобілем в нетверезому стані. Актрисі належить провести в ув'язненні 90 днів.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Перед в'язницею Ліндсі Лохан втратила адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі