вівторок, 06 липня 2010 17:09

Офіціантка побила Ліндсей Лохан

Офіціантка побила Ліндсей Лохан

День народження Ліндсей Лохан закінчився несподіваною атакою з боку обслуговуючого персоналу.

Скандальна актриса почала святкувати своє 24-річчя в клубі Voyeur в Лос-Анджелесі в ніч на п'ятницю, 2 липня. Перша вечірка закінчилася неприємним інцидентом, про який актриса написала в своєму твіттері: "Офіціантка просто ударила мене - без всяких на те причин!".

Завсідники розповідають, що напад став наслідком ревнощів і любовних пристрастей. Ліндсей весь вечір провела з колишнім хлопцем Періс Хілтон - Дугом Рейнхардтом. У місцевої офіціантки колись була інтрижка з хлопцем, і вона, не витримавши, вдарила суперницю. Очевидці говорять, що після атаки Дуг усамітнився в іншому кінці лаунжу, а Ліндсей швидко ретирувалася з клубу.

Того ж дня увечері актриса продовжила відзначати день народження, відвідавши ресторан Beso з молодшою сестрою Ейлі і декількома друзями. А в суботу, 4 липня, демонструючи пишні груди в прозорому топіку, Лохан, яка все ще носить антиалкогольний браслет на щиколотці, відправилася танцювати з нагоди Дня незалежності США.

Сутки

Зараз ви читаєте новину «Офіціантка побила Ліндсей Лохан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі