пʼятниця, 02 грудня 2011 09:41

П'єр Нарцис побив свою дружину

П'єр Нарцис побив свою дружину

Популярний співак і "шоколадний заєць" російського шоу-бізнесу П'єр Нарцис побив свою дружину, повідомив один з російських інтернет-порталів. У дівчини зафіксували черепно-мозкову травму, струс мозку та гематому правого ока.

28-річна дружина П'єра Нарциса Валерія Калачова написала заяву в поліцію за фактом побиття. Сімейний конфлікт стався напередодні дня народження їхньої дочки Кароліни-Крістель. У запалі гніву П'єр Нарцис не зумів стриматися і вдарив дружину.

"До нас прийшла Лєра і сказала, що її побив чоловік. Вона говорила, що чоловік їй погрожував. За законом ми відправили її в травмпункт знімати побої", - заявив співробітник правоохоронних органів.

Калачова відправилася в медичний заклад, там їй видали довідку. Виявилося, у потерпілої дружини артиста струс мозку, черепно-мозкова травма і гематома правого ока.

Тоді поліція вирішила розпочати щодо П'єра Нарциса дослідчу перевірку. Однак побита Валерія вже встигла помиритися з грізним чоловіком.

"Зараз у нас вже все добре. Лєра прийшла в поліцію зі своїм адвокатом і написала, що більше ніяких претензій до мене не має. Я знаю, що справи щодо мене не буде", - із задоволенням повідомив П'єр Нарцис.

Нагадаємо, це не перший випадок побиття Валерії Калачової П'єром Нарцисом. Ще в 2005 році, коли пара не була одружена, вагітна від артиста Лєра, яка була студенткою Міжнародного університету економіки та права, звернулася в міліцію із заявою і розповіла, що співак словесно погрожував їй вбивством і заподіяв серйозні тілесні ушкодження. Тоді з П'єра Нарциса до закінчення розглядів навіть була взята підписка про невиїзд. Однак незабаром закохані помирилися, і Валерія забрала заяву.

Зараз ви читаєте новину «П'єр Нарцис побив свою дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі