четвер, 16 грудня 2010 17:57

People назвав Джолі і Пітта гламурними батьками року

People назвав Джолі і Пітта гламурними батьками року

Американський журнал People, котрий спеціалізується на новинах з життя знаменитостей, склав рейтинг головних героїв 2010 року. У список потрапили актори, музиканти, політики і багато інших.

Перше місце в списку видання присудили актрисі Сандрі Баллок, яка була удостоєна титулу "Жінка року". Журнал обґрунтував свій вибір тим, що 2010 рік склався для артистки неоднозначно і виявився досить насиченим як в професійному, так і в особистому плані.

Так, в березні Баллок отримала премію "Оскар", проте незабаром після цього у актриси розладналося особисте життя - вона розлучилась з чоловіком Джесі Джеймсом, якого викрили у подружній зраді. Незадовго до того, як пара офіційно оформила розлучення, Сандра Баллок усиновила хлопчика з Нового Орлеану. У серпні 2010 року Баллок була визнана найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду.

Окрім Баллок в рейтинг People також потрапили Анджеліна Джолі і Бред Пітт, яких назвали "Гламурними батьками року", а також актриса Наталі Портман, яку визнали "Перлиною екрану". Крім того, в списку опинилися чилійські шахтарі, колишній губернатор Аляски Сара Пейлін і актор Мел Гібсон (його відзначили як антигероя - за скандальний розрив зі своєю коханою Оксаною Григорвою).

З повним списком найцікавіших осіб 2010 року читачі People зможуть ознайомитися 17 грудня, коли вийде свіжий номер журналу.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «People назвав Джолі і Пітта гламурними батьками року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі