четвер, 12 травня 2011 09:34

Пенелопа Крус привезла до Москви новонародженого сина
8

Пенелопа Крус і Джоні Депп прилетіли до Москви, щоб представити картину "Пірати Карибського моря: На дивних берегах".

Актриса привезла з собою дитину, не зумівши залишити її на піклування няням.

Голлівудській зірці у всьому допомагали її 42-річний чоловік Хав'єр Бардем, відомий своїми ролями у фільмах "Старим тут не місце" і колега по четвертій частині "Піратів Карибського моря" Джонні Депп.

"Пенелопа страшенно хвилювалася, як перенесе переліт її син Лео, - поділилися організатори візиту знаменитостей. - Видно по її поведінці, що, як справжня мати, вона переживає за дитину, намагається кожну хвилину бути поруч, відлучаючись від сина на мінімально короткий час".

Актрисі довелося залишити грудну дитину в готелі на дві години, щоб відвідати ресторан в компанії чоловіка і Джонні Деппа.

Популярну трійцю відповідно до райдеру зірок супроводжувала посилена охорона, яка контролює кожен крок не тільки акторів, а й усього оточення.

"Гості сиділи у VIP-кімнаті і були досить товариські і люб'язні, навіть з офіціантами, які їх обслуговували, - розповіла адміністратор ресторану. - Джонні Депп, щоб не бентежити молоду маму і захистити її від своїх шкідливих звичок, виходив курити в окремий зал. Спеціально для зірок ми влаштували чайну церемонію за всіма японськими канонами".

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус привезла до Москви новонародженого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі