неділя, 11 квітня 2010 14:16

Патрік Свейзі лікувався від алкоголізму

Патрік Свейзі лікувався від алкоголізму

Удова Патріка Свейзі Ліза Ніємі розповіла, що залишила актора через його пияцтво.

Вона каже, що зірка "Брудних танців" і "На гребені хвилі" повністю змінювався, коли заглядав до пляшки.

Ніємі була заміжньою за Свейзі протягом 34 років.

"І люди, й тварини страждали від його пиятики", - зазначила вона. - Тоді взагалі не варто було знаходитись поруч."

Жінка стверджує, що настільки боялась актора, що втекла від нього, залишивши будинок просто серед ночі. Коли її спитали, чому не серед дня, коли чоловік не спав, Ніємі розсміялась: "Бо він пробив би шини у моєму авто. Я не хотіла так ризикувати".

Алкоголізм актора сягнув найвищої позначки у 2006 році, коли Свейзі з"явився п"яним у програмі "Хлопці й Ляльки" у Вест-Енді. Свейзі погодився піти на лікування до реабілітаційної клініки і навіть на психологічну допомогу. Але це сталось лише після того, як Ніємі залишила його, щоб він таки кинув пити.

Ніємі стала співавтором книжки Свейзі "Час мого життя". Каже, що, побачивши його боротьбу з хворобою, відкрила для себе найкращі риси характеру чоловіка.

"Ми казали, що знову кохаємо один одного, - розповіла Ніємі. - Я навіть ніколи не виходила з кімнати без того, щоб сказати, що кохаю його".

Ніємі шкодує, що вони зі Свейзі не мали дітей. Вона каже, що актор був вірним чоловіком.

"Я часто не помічала його привабливості. Пам"ятаю, що після весілля раз поглянула на нього і здивувалась, наскільки він гарний", - зізналась жінка.

Нагадаємо, актор 57-річним помер у вересні минулого року від раку підшлункової залози.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Патрік Свейзі лікувався від алкоголізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі