понеділок, 13 травня 2019 07:52

"Пантера" - MARUV спокусила фанатів гарячими фото

"Пантера" - MARUV спокусила фанатів гарячими фото
Марув оголилася для пікантної фотосесії. Фото: instagram.com/maruvofficial

Епатажна співачка MARUV (Анна Корсун) оголилася під час пікантної та чуттєвої фотосесії.

Знімки робили для російського журналу "ОК!". Співачка приміряла кілька відвертих нарядів, які викликали бурю захоплення у її шанувальників. Результатами своїх експериментів дівчина поділилася в Instagram.

Фотосет відбувся кілька місяців тому, але насолодитися його результатами фани змогли тільки зараз. На кадрах MARUV позує в різних образах. Вона постала перед камерою в ролі вишуканої фатальної красуні в прозорих рукавичках, показала ніжність і тендітність на портретному фото, засвітила довгі ноги в чорних гетрах і подражнила фанів знімком топлес у тренчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль заінтригувала новим пікантним фото

Спекотні фото брюнетки не змогли залишити її шанувальників байдужими: "Моніка Беллуччі!", "Сексі!", "Шикарна!", "Вінтажна красуня!", "Ти дивовижна", "Прегарненька дівчина", "Така краса і ніжність, такі образи круті кожен раз, багатогранність твоя безмежна, що неможливо відірвати своїх очей", "Ноги як окремий вид мистецтва", "Пантера!", "Приголомшлива!".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Photo-session for @okmagazine_ru It was just a few months ago but for me feels like one year 🤦🏽‍♀️ That's my crazy life and I love it so much! 😎💃🏻

Публикация от MARUV (@maruvofficial)

Співачка Анна Сєдокова виклала до мережі відео, на якому показала пружні сідниці крупним планом. Ролик зірка зняла на відпочинку в Туреччині. На відео Сєдокова демонструє сідниці в крихітному бікіні біля басейну, а потім пірнає у воду.

Зараз ви читаєте новину «"Пантера" - MARUV спокусила фанатів гарячими фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі