вівторок, 11 квітня 2017 10:49

Батько Кендалл Дженнер змінив стать

Батько Кендалл Дженнер змінив стать
Кейтлін Дженнер Фото: Reuters

Через майже два роки після публічної заяви про перехід від чоловіка до жінки, 67-річна Кейтлін Дженнер перенесла фінальну операцію зі зміни статі. Про це вона розповіла в своїх мемуарах - "Секрети мого життя" (The Secrets of My Life), які незабаром будуть доступні широкому загалу.

"Операція пройшла успішно, і я відчуваю себе чудово і звільнено", - пише Дженнер в "Секретах мого життя".

Повідомляється, що колишній Олімпійський чемпіон ще в січні цього року зробив пластичну операцію, яка дозволяє отримати жіночі геніталії. І тим самим Дженнер завершила процес зі зміни статі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мати Кім Кардашьян пішла від молодого бойфренда

Раніше Брюс Дженнер писав у своїх мемуарах, що "хоче мати всі потрібні частини тіла".

"Тепер на мене перестануть витріщатися. Ви хотіли знати, тепер ви все знаєте. Це перший і останній раз, коли я говорю про зміну статі".

До цієї операції Дженнер зробила ще кілька: лицьову фемінізацію і маммопластику.

"Скільки себе пам'ятаю, я дивлюся в дзеркало і на мене звідти дивиться образ чоловіка, але там має відображатися жінка. Я живу не в своїй шкурі, це неправильне тіло, все моє життя неправильне. Існування - це пекло для мене, я відчуваю, що мені потрібно стати жінкою, я завжди відчував себе жінкою", - зізнавався Брюс Дженнер своїй колишній дружині Лінді Томпсон в 1985 році.

Дженнер - батько шістьох дітей. У квітні 2015 року зірка зробила камінг-аут, а влітку того ж року Дженнер оголосила, що збирається змінити стать, а також попросила надалі називати її Кейтлін і не використовувати її старе ім'я Брюс.

Зараз ви читаєте новину «Батько Кендалл Дженнер змінив стать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі