четвер, 19 січня 2023 11:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Оскароносний режисер Мартін Скорсезе записав потужне відео для українців

Оскароносний режисер Мартін Скорсезе записав потужне відео для українців
Голлівудський режисер Мартін Скорсезе записав потужне звернення до українців. Фото: eastnews.ua

Оскароносний режисер 80-річний Мартін Скорсезе записав потужне звернення, у якому підтримав український народ.

Ролик увечері 18 січня опублікували в Instagram на сторінці платформи UNITED24. На відео Скорсезе підтримав Україну, яка героїчно захищається від російських окупантів. Режисер заявив, що молиться, аби українці перемогли у цій кривавій війні.

"Сила вашого духу зараз, наче світло. Це світло всього світу. І я молюся, щоб воно було досить яскравим, аби провести вас крізь цю темряву", – зазначив кіномитець.

З початку повномасштабної війни весь цивілізований світ підтримує Україну. Чимало світових знаменитостей висловлювали слова підтримки, одягалися в синьо-жовті кольори чи фотографувалися із прапором України на знак солідарності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люк Скайвокер проти РФ: актор "Зоряних війн" розказав, скільки дронів зібрав для ЗСУ

UNITED24 – ініціатива Володимира Зеленського. Завдання фандрейзингової платформи – стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямами.

Зірка культової стрічки "Зоряні війни" американський актор 71-річний Марк Гемілл долучився до платформи UNITED24 30 вересня. Він перший амбасадор, який допомагає збирати кошти на підтримку наших захисників, на "Армію дронів".

Зараз ви читаєте новину «Оскароносний режисер Мартін Скорсезе записав потужне відео для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі