понеділок, 07 грудня 2015 13:33

Оля Полякова літала над сценою без страховки і розкидала гроші на концерті у Києві
54

Фото: Прес-служба

4 грудня на одному з найбільших майданчиків Києва - STEREO відбулося феєричне шоу Олі Полякової "Шльопали шльопки". Перший сольний виступ Суперблондинки в столиці представляло собою не стільки стандартну концертну програму, поширену серед артистів на підтримку майбутнього альбому, скільки музично-театральну виставу, в якій були задіяні 3 величезних розсувних екрани, піротехнічне, димове та світлове шоу.

Зі сцени прозвучали як улюблені всіма хіти "Шльопки", "Люлі", "Любовь-марковь", "Первое лето без Него", так і пісні з майбутньої платівки: "Кап-кап", шоу-номер "Алілуя", "Плавки", ставши логічним продовженням гучного суперсінгла "Шлепки".

Шоу-програма Полякової була насичена великою кількістю вокальних і танцювальних постановок, розмістивши на сцені одночасно до 20 осіб балету і музикантів. Примітно, що на київському концерті Полякова виступала в компанії і жіночого, і чоловічого балету.

Постановником шоу виступив Олег Жежель. Відомий по своїй роботі з епатажними Kazaky, він створив більшу частину номерів у рекордно короткі терміни - всього за місяць, а деякі постановки готувалися в екстремальних умовах прямо в день концерту. Генеральна репетиція тривала понад 12 годин, з яких 6 годин Оля провела на сцені у хворобливому стані: останні 2 місяці співачка переносить бронхіт на ногах завдяки щоденній терапії антибіотиків.

Над постановкою технічної та художньої частини концерту працювало 45 чоловік. Так, наприклад, під час виконання суперхіта "Люлі" Поляковій вдалося відтворити на сцені казку, екранізовану в кліпі на однойменну композицію. Оля парила над сценою на висоті більше 4х метрів, сидячи на гілці без всякої підстраховки, так як через брак часу на ній просто не встигли закріпити страхувальні троси. Потім і зовсім вразила публіку: виконуючи композицію "Асталависта, сепаратиста", Суперблондинка запустила в зал 40-метровий надувний золотий батон, в жартівливій формі висміюючи політиків.

А під пісню "90-60-90" Полякова разом з балетом розтягнулася в шпагаті.

Кульмінацією шоу стала поява артистки верхи на кришталевому коні в натуральну величину вартістю більше 5000 $.

За 2.5 години київського концерту, який відвідали понад 4000 глядачів, прозвучало 25 пісень, серед яких ремейк на україномовну композицію Кузьми Скрябіна "Хлопці-олігархи". Під час її виконання Полякова викинула в зал 100.000 доларів з власним портретом, жартівливо натякнувши, що готова розділити з глядачем не тільки душевну енергію. Зал скандував "браво", віддавши оплесками данину пам'яті Кузьмі Скрябіну.

Полякова показала видовищне не тільки вокальне шоу, виконавши оперну версію "Шлепки", а й композиції з ранньої творчості, акомпануючи на роялі під "Любовь - яд". І вперше з'явилася на сцені з живими музикантами, які додали рок-н-ролу і драйву в старі хіти.

"Якщо чоловік везе вас не на Мальдіви, а в Кирилівку - проведіть це літо без нього" - запропонувала Суперблондинка і виконала композицію "Первое лето без Него".

За весь концерт Суперблондинка встигла змінити 8 нарядів, не йдучи зі сцени, змінюючи образ за розсувними екранами і декораціями. Полякова задіяла в шоу найяскравіші кокошники, а найважчим і самим громіздким був кокошник з дзеркал, після якого у співачки боліла не лише голова, але і шия.

Не чекаючи Нового року, Полякова привітала глядачів з наступаючим, презентувавши пісню "Коза і мавпа" про злиття старого і нового року, а під сингл "З Новим роком!" Засипала весь зал блискучим метофаном.

Шоу "Шлепали шлепки" стало апофеозом всеукраїнського туру, який пройшов у 28 містах. Але, незважаючи на те, що київський виступ, за словами самої артистки, повинний був стати "звітним і завершальним" цьогоріч, через небувалий успіх було прийнято рішення продовжити тур, доповнивши його кількома містами.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова літала над сценою без страховки і розкидала гроші на концерті у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі