вівторок, 10 листопада 2015 18:04

Ольга Горбачова відправиться в тур з незвичайною фотовиставкою
4

Фото: Прес-служба

Цієї осені Ольга Горбачова порадує жінок неординарним творчим фотопроектом "7 Життів Жінки". Артистка не тільки представить фотовиставки в семи містах, а й особисто відвідає кожну з них, щоб поспілкуватися з українськими жінками на вічні теми любові, жіночої сили і щастя.

Свій фотопроект Ольга Горбачова створила спільно з одним з найбільш самобутніх українських фешн-фотографів Геннадієм Черномашинцевим. Представлені чорно-білі кадри наочно демонструють безліч ролей сучасної Жінки в суспільстві.

"Ця виставка не про ролі, які жінки можуть грати як актриси. Вона створена за набагато більш важливим мотивами. Вона про те, як повноцінно реалізуватися у всіх жіночих проявах: Господині, Коханки, Партнера, Дружини, Матері, Музи, Творця власного життя" , - коментує сама Ольга.

Як залишитися Жінкою в швидкісному ритмі життя? Як знайти баланс між роботою, саморозвитком, любовними відносинами і сімейним життям? Як розставити пріоритети і проявляти любов до себе? Як бути щасливою і знайти любов? Як зберегти сили і натхнення? Як зрозуміти своє призначення? Відповіді на ці питання можна буде дізнатися особисто від Ольги під час фотовиставки.

Приємним бонусом також стане показ секретного відео Горбачової, яке ще не виходило в світ! Відвідувачі виставки побачать його першими і дізнаються подробиці нового грандіозного Свята для Жінок, яке артистка готує з кращими Майстрами по жіночому розвитку навесні 2016 року

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова відправиться в тур з незвичайною фотовиставкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі