вівторок, 11 серпня 2009 21:52

Олена Водонаєва вийшла заміж в короткій сукні

Олена Водонаєва вийшла заміж в короткій сукні

Колишня учасниця телепроекту "Дом-2" Олена Водонаєва 7 серпня вийшла заміж за московського бізнесмена на ім"я Олексій.

Дата весілля довгий час трималася в секреті, і лише в день одруження в блозі Олени в Інтернеті з"явився запис: "Пішла заміж". Водонаєва з самого початку підготовки до святкування вирішила не афішувати цю подію. "Я не хочу звати пресу в найважливіший день свого життя. Я не хочу бачити там зайвих людей, тому ми запросили тільки найближчих", - говорила в своєму інтерв"ю дівчина.

Заради підготовки до весілля Олена Водонаєва закинула роботу. Нагадаємо, вона була ведучою інтернет-проекту Reality Girl в парі з відомим скандальним журналістом і телеведучим Отаром Кушанашвілі.

Відомо, що на весіллі було близько ста гостей, і для молодят цього дня співала група "Іванушки International".

Сукня нареченої шилася на замовлення кравчинею за ескізами самої нареченої. З чуток, Олена вийшла заміж в короткій білій сукні-футлярі, що підкреслює її стрункі ноги. Пізніше вона змінила його на інше вбрання.

Процес підготовки до святкування описувався в блозі Водонаєвої. Починаючи від примірок суконь і закінчуючи фотографіями усмішки Олени після процедури вибілювання зубів.

Це вже друге весілля Олени і Олексія. Вперше вони вимовили один одному клятви вірності на Мальдівах. "Це було свято для двох. Це, швидше, такий романтичний день, який запам"ятався на все життя", - розповідала Олена в інтерв"ю.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва вийшла заміж в короткій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі