четвер, 10 вересня 2020 23:46

Олена Шоптенко в мереживному ліфчику міркувала про вміння говорити "ні"

Автор: instagram.com/alena_shoptenko
   Олена Шоптенко потішила шанувальників пікантним фото.
Олена Шоптенко потішила шанувальників пікантним фото.

Хореографиня та партнерка Олега Винника у новому сезоні шоу "Танців з зірками" Олена Шоптенко постала в сексуальному образі на новій світлині в Instagram.

На знімку Олена звабливо позує, сидячи на стільці у чорному мереживному бюстгалтері, шкіряних штанях та яскраво жовтих туфлях на високих підборах. Зверху хореографиня одягнула піджак.

Під знімком зірка опублікувала свої міркування про вміння говорити "ні".

"Дуже люблю один вислів і кожен раз згадую його, коли стою перед вибором. "Бути собою" - це вміння говорити "ні". Це вміння відмовляти без остраху образити або не відповідати, і вміння відмовлятися від альтернатив на користь того, що дійсно цінуєш. Дуже багато можна сказати про людину, виходячи з того, що вона відкидає. Для мене вміння говорити та чути "ні" - дуже важливий життєвий навик, щоб не "загубитися", - написала Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар у звабливій сукні прикрасила обкладинку глянцю

Прем'єра нового сезону "Танців з зірками" відбулася 30 серпня. У першому прямому ефірі одна з пар проекту — Олег Винник та Олена Шоптенко — в пристрасному танго представила власне прочитання знаменитого мюзиклу "The Phantom Of The Opera".

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко в мереживному ліфчику міркувала про вміння говорити "ні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі