пʼятниця, 19 липня 2013 17:59

Олексій Азаров добудовує будинок у Форосі

Олексій Азаров добудовує будинок у Форосі
Олексій Азаров Фото: hvylya.org

Син Миколи Азарова Олексій любить відпочивати більше в Криму, ніж за кордоном. Про це народний депутат заявив Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя".

"Я напевно трошки старомодний. Як, напевно, кожен, хто виріс у Радянському союзі, не можуть собі уявити кримського відпочинку без кримських чебуреків. Тому звичайно ж поїдемо в Крим. Тим більше я там добудовую невеликий будиночок. Це недалеко від Фароса", - поділився Олексій Азаров, підкресливши, що двоповерховий котедж знаходиться не на території пансіонату і не межує із дачею Віктора Януковича.

За словами Азарова-молодшого, цього літа він не поїде за кордон, хоч і визнає, що відпочинок там іноді дешевше, ніж у Криму.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Син Азарова живе на віллі в Австрії

"Відпочивати за кордоном іноді дешевше, ніж у Криму, на жаль. Також якість готелів, які сьогодні є в тій же Туреччині, десь в інших країнах, вони надають сервіс для дітей, багато ігор для дітей, багато анімацій. Безумовно, діти хочуть туди поїхати. Але мені подобається Крим", - підкреслив політик.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Азаров добудовує будинок у Форосі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі