понеділок, 06 серпня 2012 17:59

Олександру Шовковському пропонували піти в політику

Олександру Шовковському пропонували піти в політику
Голкіпер поки не розглядає дані пропозиції Фото: prosport-ru.tsn.ua

Олександр Шовковський не готовий піти шляхом свого колеги Андрія Шевченка, який увійшов до партії Наталії Королевської "України - Вперед!" під другим номером. Хоча йому пропонували піти в політику. Про це голкіпер збірної України та київського "Динамо" розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"На сьогоднішній день я є гравцем Футбольного клубу "Динамо" Київ. Поки я діючий спортсмен, ні про яку політику взагалі навіть розмови бути не може. Але що стосується Андрія Шевченка, я знаю дуже багато. І я вважаю, що якраз Андрій вибирає той шлях, який допоможе йому правильно подивитися на багато речей, які відбуваються в нашій країні", - зазначив він.

Між тим, Шовковський зізнався, що йому робили пропозицію також піти в політику.

"Так, у мене була пропозиція щодо мого погляду в майбутнє і пов'язати своє майбутнє з політикою. Але на сьогоднішній день я їх не розглядаю", - підкреслив голкіпер.

Шовковський також поділився, що вони з Андрієм Шевченком обговорювали ситуацію, що склалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко - другий у списку партії "Україна – Вперед!", Ступка - третій

"Ми розмовляли і говорили тільки про майбутнє Андрія Шевченка. Андрій на сьогоднішній день вже не спортсмен. Чому він не може реалізувати себе в політиці? Я вважаю, що у нього є для цього всі підстави", - зазначив футболіст.

Зараз ви читаєте новину «Олександру Шовковському пропонували піти в політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі