пʼятниця, 08 вересня 2017 14:54

Олександр Пономарьов звернувся до українських політиків

Олександр Пономарьов звернувся до українських політиків
Олександр Пономарьов розповів про новий кліп та звернувся до полтиків Фото: Соціальні мережі

Український співак Олександр Пономарьов розповів "Обозревателю" про зйомки кліпу до нової композиції "Полонений" і звернувся до українських політиків.

У кліпі став головним героєм.

"Я граю героя, коли він був молодий, 30 років тому. Скільки кліпів я знімав, завжди були недоліки. Цей знімали в березні, була холодна погода. Все встигли, вклалися в графік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятник Миколі Мозговому відкрили за 7 років після смерті

Влад Разіховський придумав ідею. Щоправда, вона була значно жорсткіша. Ми все обговорили, підкоригували її. Тепер відео менш драматичне", - говорить співак.

Пономарьов зізнається, не замислювався про політичну кар'єру. До агітації за політиків ставиться з обережністю.

"Це велика відповідальність - ти загітуєш за якогось політика, за нього проголосують, а він косячитиме потім.

Але, з іншого боку, це можливість висловити власну думку. Показати, який політик відповідальніший. На жаль, часто вибираємо з гіршого. А люди вже можуть прислухатися чи ні.

Я бажав би нашим політикам, щоб їхні діти, після того, як вони закінчать свою політичну кар'єру, з прізвищем батьків спокійно ходили містом. Усміхалися і гордо називали його. Ось таким потрібно бути.

Коли наші політики не думатимуть, як би тільки наїстися фінансово, ось тоді матимемо результат. Інакше - будуть бариги, які заробляють на і без того, на жаль, зубожілій державі, яка потенційно може стати багатою", - говорить артист.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов звернувся до українських політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі