понеділок, 18 червня 2012 17:30

Олександр Пономарьов заперечує поцілунки зі своєю підопічною

Олександр Пономарьов заперечує поцілунки зі своєю підопічною
Вони просто репетирували Фото: donbass.ua

Олександр Пономарьов не має жодних романтичних стосунків зі своєю підопічною Галиною Безрук. Про це співак розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

Вже деякий час ходять чутки про те, що Пономарьов закрутив роман з Безрук. Парочку начебто бачили у ресторані, вони там цілувались.

"У мене нормальні робочі стосунки. Це неправда. Звичайно, ми як люди спілкуємось, але якщо ти говориш про якісь такі стосунки більш серйозні, таких стосунків немає", - наголосив співак.

За словами артиста, Галина буває часто у нього вдома і знайома з його сином Сашком тільки тому, що у них там відбуваються репетиції.

"Тому що у нас були репетиції перед концертом. Майже кожен день ми репетирували і готувалися до концерту", - зауважив він.

На зауваження ведучої про те, що він часто критикував свою колишню дружину Вікторію за те, що вона знайомила їхнього спільного сина зі своїми бойфрендами, Пономарьов підкреслив: "Звичайно, це ж син. Він же дивиться, він має брати приклад, і я йому маю показувати свій приклад нормальний і я переживаю за це, звичайно. Але зараз - це вже життя таке, так склалося, як склалося. І якщо бог дасть щось таке серйозне, якісь такі відносини серйозні, які можна буде назвати справжнім коханням, я звичайно познайомлю його".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Пономарьов дружить зі своєю директоркою без сексу

Разом з тим співак зізнався, що з моменту розлучення з Вікторією у нього не було стосунків з жінками.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов заперечує поцілунки зі своєю підопічною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі