вівторок, 08 листопада 2011 18:13

Олегу Газманову видалили пухлину

Олегу Газманову видалили пухлину

Популярний виконавець Олег Газманов переніс операцію на голосових зв'язках. Співакові видалили пухлину, яка надавала голосу хрипоти.

Своє 60-річчя співак Олег Газманов відзначив на сцені. Концерт в одному із московських залів пройшов з оглушливим успіхом. Ніхто навіть не здогадувався, що співакові зробили операцію на голосових зв'язках. У виконавця виявилася пухлина, яка надавала його голосу хрипоти. Лікарі настійно радили Газманову перенести концерт, але Олег Михайлович не послухав переконання лікарів і таки провів концерт.

"Олег Михайлович заспівав усі пісні, і лише на останній фінальній пісні "Измерение жизни" голос його підвів", - повідомила прес-секретар співака Катерина Вікторова. Тільки після концерту Газманов розповів про перенесену операцію. Вона була зроблена за кордоном, виконавець перебував під наглядом досвідчених лікарів.

"Ми довго приховували і не хотіли афішувати, що кілька тижнів тому співак переніс операцію на голосових зв'язках. <...> Ракова це пухлина чи ні - ми не питаємо. Сам Олег Михайлович нам нічого з цього приводу не каже. Тембр голосу у артиста не змінився. Навпаки, пропала хрипота. Хочу заспокоїти шанувальників: артист не збирається залишати сцену", - розповіла прес-секретар.

Нагадаємо, незважаючи на те, що ювілейний концерт пройшов тільки недавно, 60-річчя "осавул російської естради" Олег Газманов відсвяткував ще в липні. Більше того - день народження популярного артиста не пройшло непоміченим на найвищому рівні. Так, президент Дмитро Медведєв відправив Олегу Михайловичу вітальну телеграму: "Людина багатогранного таланту, Ви відбулися як вокаліст, композитор і поет, знайшли свій власний творчий стиль, в якому органічно поєднуються традиції народного фольклору, поп- і рок-музики. Ваші пісні сповнені ліризму і любові до Батьківщини і тому так близькі мільйонам людей".

Зараз ви читаєте новину «Олегу Газманову видалили пухлину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі