четвер, 22 вересня 2011 19:44

Олег Тягнибок не має власного авто

 

Серед 19-ти найважливіших речей у житті лідера "Свободи" львів'янина Олега Тягнибока — басейн і вишиванка.

"Пропливаю 1,5–2 кілометри щодня. Колись мав проблеми з хребтом, і плавання дуже допомагає. У Львові є кілька басейнів. Люблю Аквапарк – бо він 50-метровий. У такому найкраще плавати. Це, як кажуть спортсмени, "велика вода". Раніше, коли критих басейнів не було, ходив у один технікум на Майорівці – там басейн на 20 метрів. У Києві вибір більший. Але коли їжджу областями, голови місцевих організацій нашої партії знають: мене не обходить, в якому готелі мешкатиму, чи в когось на квартирі, байдуже, що їстиму. Єдине – прошу передбачити відвідання басейну. Щоб я міг поплавати свої 45–60 хвилин", - розказав політик.

Власного авто він не має.

"Маю робоче – Toyota. Моя основна база – Київ і Львів. Часом літаю, часом потягом пересуваюся, але частіше – автомобілем. У будь-якому місті можна зупинитися й зустрітися з людьми. Мій автомобіль – це моя хата", - зазначив Тягнибок. І додав, що серед важливих речей є і цигарки.

"Не палю. Вчителька відучила. Я вчився у школі біля Порохової вежі у Львові. У сьомому чи восьмому класі хлопці купували цигарки й вино "Золотая осень" по рубль восємь і ходили за Порохову вежу курити. Класна керівничка Лариса Іванівна Богуцька нас вичислила. Скликала батьківські збори: запросила тільки татів і нас. Вона так нас прочихвостила за те куріння, що відтоді я цигарками не бавлюся. Того разу мій батько єдиний раз до школи прийшов, і мені було соромно. Тато казав: "Краще 100 грам чистої горілки, ніж сигарета", - зауважив лідер "Свободи".

Прочитати детальніше, що ще є серед улюблених речей політика можна у журналі "Країна" № 36 (89) за 23 вересня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Олег Тягнибок не має власного авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі