пʼятниця, 16 січня 2015 13:47

Олег Скрипка вперше показав синів
12

Фото: Тамара Заманова /Viva!

Нещодавно в Музеї друкарства на території Києво-Печерської Лаври, де відбулася презентація музичного альбому фольклорного музичного колективу "Райгородок", в якому і беруть участь сини легендарного музиканта, Роман і Устим Скрипки.

На вечір, присвячений різдвяним колядкам та щедрівкам, Олег Скрипка приїхав з деяким запізненням - цього дня він тільки повернувся з Харкова, де у нього був виступ.

В очікуванні Олега Скрипки гості та учасники чепурилися, переодягаючись у старовинні українські костюми, дівчатка терпляче чекали, поки їм заплетуть коси і поправляли один на одному вінки. Хлопчики розспівувались, а після затіяли гри.

Крім того, дітки, серед яких були і переселенці із зони АТО, із захопленням зайнялися прикладним мистецтвом: на майстер-класах вони вчилися робити мотанки, вишивати, писати справжніми гусячим пір'ям і чорнилом, плести з шнурів обереги і ліпити з глини горщики.

Поява фронтмена гурту "ВВ" і засновника фестивалю "Країна мрій" Олега Скрипки викликала надзвичайний ажіотаж серед присутніх, це було перша публічна поява Олега з синами.

На наступний день після свята Олег Скрипка з сім'єю - дружиною Наталею і чотирма дітьми - Романом, Устимом, Олесею і Зоріаною - виїжджають на відпочинок.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка вперше показав синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі