четвер, 02 серпня 2012 14:17

Олег Михайлюта зраджував Ользі Навроцькій на концерті - ЗМІ

Олег Михайлюта зраджував Ользі Навроцькій на концерті - ЗМІ
Музикант обіймався і цілувався з іншою дівчиною Фото: segodnya.ua

Одна з найгарніших пар українського шоу-бізнесу, музикант Олег Михайлюта та дизайнерка Ольга Навроцька, знову в епіцентрі скандалу.

Лідера гурту ТНМК Фагота папараці зустріли на концерті Олега Скрипки. Прийшов Михайлюта сам. Спершу ні на кого не звертав уваги, а потім від душі танцював, обіймався та цілувався з рудою дівчиною, повідомляє ТСН. Панянка відверто залицялася до Олега, а той залюбки відповідав на флірт. Із вечірки ці двоє пішли разом.

Нагадаємо, навесні Олег Михайлюта розповідав про свій тривалий роман зі стилістом і режисером Ольгою Навроцькою. Вони разом навіть знялись у романтичній фотосесії.

Між тим сама Ольга заперечує розрив і заспокоює, що усе гаразд.

"Ну це ж всі люблять обговорювати. Але я, чесно кажучи, не люблю це питання. Взагалі все добре, так", - розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе" Навроцька.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дівчата трусили сідницями перед Фаготом

Сам же Михайлюта на прохання прокоментувати ситуацію відреагував дуже емоційно: "Я ж тобі одразу говорив, що ти це лайно можеш лишити собі".

Зараз ви читаєте новину «Олег Михайлюта зраджував Ользі Навроцькій на концерті - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі