пʼятниця, 03 лютого 2023 04:30

Про секс та розставання: "холостяк" Топольський розкрив подробиці стосунків з Лозовицькою
6

Алекс Топольськи розповів про стосунки з Катею Лозовицькою
Фото: instagram.com/holostyakstb
Алекс Топольськи розповів про стосунки з Катею Лозовицькою
Алекс Топольськи розповів про стосунки з Катею Лозовицькою
Алекс Топольськи розповів про стосунки з Катею Лозовицькою
Алекс Топольськи розповів про стосунки з Катею Лозовицькою

Головний герой шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський поділився подробицями стосунків та розставання з переможницею Катею Лозовицькою.

В інтерв'ю Анні Олицькій він розказав, що йому подобалися обидві фіналістики шоу, але все ж обрав саме Катерину.

"Саша Мудра – запальничка, яскрава, пристрасна, авантюрна. Катя спокійніша, витриманіша, створена для сім'ї. Це моя суб'єктивна думка. Довгострокових стосунків в мене було небагато. Цього мені і не вистачало. Катя, на мою думку, могла їх мені дати", – сказав Топольський.

У стосунках пара була близько місяця, але, за словами холостяка, він не відчував від Каті зворотного зв'язку, а їхні розмови були поверхневими і нецікавими.

"Я пам'ятаю, що вона засмутилася в той момент, але, мені здається, що то було правильне рішення, якби ми були разом надалі, то це була б якась гра. Ми могли б тягнути і тягнути, насолоджуючись один одним, але це було б пустим витрачанням часу. Катя, безумовно, красива, добра людина. Мені дуже імпонує її сім'я і ці цінності", – розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця "Холостяка" розповіла про стосунки з Топольським

Також Топольський відповів про інтимні стосунки з Катериною.

"Звісно, що був секс. В мене є своя думка, я точно не буду коментувати, яка Катя в сексі. Скажімо так, секс був, був місяць разом. Я не хочу ображати Катю і не буду говорити неделікатні речі стосовно неї", – підсумував він.

Головний герой 12-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" бізнесмен Алекс Топольський у фіналі обрав фотомодель Катерину Лозовицьку.

Виявилося, що після шоу пара зустрічалася зовсім недовго. Нині вони не разом. Розійтися пара вирішила ще до початку повномасштабної війни. За їхніми словами, причиною розставання стали різні погляди на стосунки.

Лозовицька поділилася, що мала "певні очікування" від того, яким чоловік буде поряд з нею і як він себе поводитиме. Розраховувала на турботу, ініціативність, залицяння та зацікавленість. Такі риси поведінки чоловіків модель вважає базовими у стосунках.

Зараз ви читаєте новину «Про секс та розставання: "холостяк" Топольський розкрив подробиці стосунків з Лозовицькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі